rabattroje

ساخت وبلاگ

Serie A Juventus udsendte et formelt brev til Paul Pogba, hvori han suspenderede betalingen af hans nuværende kontraktløn og betalte ham kun Serie A-unionens minimumsløn på 42.477 euro om året. Ifølge flere mediebekræftelser er Pogbas B-flaskeprøve til dopingtest stadig positiv, når den testes igen. Sagen vil gå i en retssag, og Pogba kan risikere en suspendering i 2-4 år.
Inden starten af den nye sæson fik Pogba, der vendte tilbage fra skade, endnu en gang høje forventninger af Juventus. Pogba har trods alt Billige fodboldtrøjer nr. 10 på og har en årsløn på 800 euro. Pogba havde engang muligheden for at blive verdens bedste midtbanespiller. alle forhold. Pogba levede dog fuldstændig op til sit fodboldtalent og missede muligheder for at bevise sig selv gang på gang. Pogba har i øjeblikket forbud mod at komme ind på alle Juventus træningsbaser, kantiner og stadioner, og det er forbudt at bruge noget Juventus-relateret træningsudstyr, trøjer, udstyr osv.
Når vi ser tilbage på Pogbas første sæson i en Juventus fodboldtrøjer, vandt Juventus Serie A-mesterskabet og nåede Champions League-finalen. Pogba vandt selv European Golden Boy Award og vandt Serie A assists-titlen. Men det har naturligvis været en vidunderlig tid, som ikke kan gentages. For fire år siden var Pogba hele 100 millioner euro værd. Nu, ifølge tyske transferoplysninger, er Pogbas tyske transferpris efter at have stået over for en suspension på grund af dopingproblemer også blevet nulstillet. For den 30-årige Pogba ser hans karriere ud til at være slut.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 57 تاريخ : چهارشنبه 19 مهر 1402 ساعت: 0:45

I den syvende runde af Serie A omdefinerede Lautaro, der kom fra bænken, betydningen af Inter fodboldtrøjer nr. 10 med 4 mål på kun 27 minutter. Når vi ser tilbage på Lautaros præstationer i denne sæson, har han bidraget med 10 mål og 2 assists i 8 kampe. Efterhånden som Lautaro fortsætter med at vokse og forbedre sig, er han blevet holdets kee og søjle og er blevet bredt anerkendt.
Før han fyldte 15 år, ville Lautaro, der kunne lide Kobe og elskede basketball, aldrig have forestillet sig, at han ville opnå strålende præstationer i professionel fodbold. Overfor Lautaro, der kun var 175 centimeter høj, besluttede hans far at lade ham prøve fodboldverdenen. Jeg havde bare ikke forventet, at Lautaro, der elsker basketball, også ville præstere godt i fodbold. Derfor blev Lautaro hurtigt forfremmet til førsteholdet af Atletico Argentina og tiltrak sig opmærksomhed fra La Liga-gigantee Real Madrid og Atletico Madrid. Ved et tilfælde kom Lautaro til Inter Milan med en transfersum på 25 millioner euro efter at være blevet anbefalet af Inter Milan B&B Milito.
Siden Lautaro tog den blå-sorte Billige fodboldtrøjer på i 2018, har Lautaro vist en opadgående tendens. For et par måneder siden fuldførte Lautaro milepælen på 100 mål i sin Inter Milan-karriere, hvilket var nok til at demonstrere hans fodboldtalent. Lautaro, der missede Champions League i sidste sæson, er ivrig efter at blive stærkere med Inter Milan. I sommer blev Lautaro udnævnt som ny kaptajn for Inter Milan, og holdet førte midlertidigt Serie A-stillingen under hans ledelse. Med Lautaros stærke præstationer og fremragende statistikker i den nye sæson, har folk stillet høje forventninger til Lautaro. Jeg håber, at Lautaro kan føre Inter Milan til næste top.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Inter fodboldtrøjer,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 58 تاريخ : سه شنبه 11 مهر 1402 ساعت: 19:11

Der er gået tre uger siden konflikten mellem Sancho og Ten Hag, og der ser stadig ikke ud til at være tegn på bedring i forholdet mellem de to parter. Ifølge en eksklusiv rapport fra Mirror er Sancho blevet bortvist fra alle Manchester Uniteds førsteholdsfaciliteter, inklusive holdets restaurant, og han har stadig nægtet at undskylde over for Ten Hag.
Sancho har tidligere slettet indlægget, men forholdet mellem de to ser ud til at have nået en dødvande. Inden Sancho tager initiativ til at undskylde, forventes det, at det bliver svært at få muligheden for at iføre sig en Manchester United trøje og dukke op på banen. Faktisk håber mange Manchester United-spillere, at Sancho kan lægge sin stolthed til side og afslutte konflikten med træneren. At åbenlyst pege på træneren på sociale medier er trods alt en handling, der går over grænsen. Men der er også mange fans, der støtter Sanchos opførsel. De synes, Ten Hag er for stærk. Fra at tvinge Ronaldo til at tage Red Devils nr. 7 Billige fodboldtrøjer af til at fratage Maguire anførerbindet og forvise De Gea, viser Ten Hag sin absolutte autoritet. Men den dårlige rekord i den nye sæson kan åbenbart ikke leve op til folks forventninger.
Efter at Manchester United led på hinanden følgende nederlag, spekulerede folk på, om Ten Hag ville være den næste træner, der blev fyret. Men ifølge kendte joualister har Manchester United ingen idé om at fyre ham. Klubbens øverste ledelse ved, at de er i en svær fase. Klubben tror stadig på, at Ten Hag kan blive en legendarisk træner i den nye tid. Men er dette virkelig det rigtige valg for Manchester United, som er blevet fanget i en storm af den offentlige mening?

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Manchester United trøje,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 43 تاريخ : سه شنبه 4 مهر 1402 ساعت: 14:26